برای خواندن مطالب درمورد شرایط فسخ مبایعه نامه میتوانید:
چطور اعتراض برای ابطال اختراع وارد است؟
اختراع ثبت شده تکراری باشد و مانند آن وجود داشته باشد به این ترتیب از حالت جدید خارج شده و دیگر واژه اختراع به آن تعلق نمی گیرد.
مقررات ماده ۲۸ بسیار مهم است و زمانی که ورقه اختراع با این قانون در تناقض است.
عدم ارائه نقشه قابل فهم برای اختراع مشکل ساز بوده و شرایط را برای ابطال ایجاد می کند.
اگر قوانین و مقررات اجرا شده برای اختراع با قوانین تدوین شده هماهنگی نداشته باشد.
در صورتی که اختراع ثبت شده نوآوری یا خلاقیت نداشته باشد و یا کاربرد صنعتی برای آن تعریف نشده باشد درخواست ابطال اختراع تا حدودی وارد است.
در صورتی که ۵ سال از تاریخ صدور ورقه اختراع گذشته اما اختراع در زمان نیاز استفاده نشده باشد.
در صورتی که صاحب ورقه اختراع، مخترع واقعی نباشد و دریافت ورقه اختراع با ناحق صورت گرفته باشد.
نیاز به اصل یا رونوشت مصدق همه اسناد و مدارک مثبت ادعای ابطال است.
نیاز است که رسید مربوط به پرداخت ودیعه تسلیم دادخواست ابطال اختراع ارائه شود. این هزینه باز نمی گردد.
در صورت تنظیم وکیل، همه مراحل با دقت بیشتری صورت می گیرد بنابراین نیاز به وکالت نامه خواهد بود.
باطل کردن ورقه ثبت اختراع (تفاوت ابطال و اعتراض)
بین ابطال اختراع و اعتراض متفاوت است. فرایند اعتراض به اختراع در واقع به روشی گفته می شود که در آن معترض پیش از اینکه به متقاضی گواهینامه ارائه شود، اقدام به اعتراض می کند یعنی هدف اصلی او جلوگیری از اعطای گواهینامه اختراع به متقاضی است. در خصوص ابطال اختراع شرایط فرق دارد یعنی گواهینامه صادر شده است او شخص یا اشخاصی معتقد هستند که گواهینامه باید باطل شود. در این راستا بیشترین دقت و تمرکز روی حقوق مادی و معنوی دارنده گواهینامه است. فردی که به عنوان معترض به اختراع است باید اعتراض خود را در دو نسخه به مرجع ثبت اعلام نماید.
اعتراض نامه می بایست دلایل و مستندات مهمی داشته باشد و همینطور نیاز به رسید پرداخت هزینه زندگی به اعتراض است.
نکته مهم: فرض کنید شخص x به ثبت اختراع شخص y مبنی بر حق مالکیت نسبت به اختراع، اعتراض دارد. یعنی او معتقد است که این اختراع باید به نام خودش ثبت شود در این صورت همزمان با اعتراض برای شخص y باید برای ثبت اختراع مورد نظر برای خود نیز اقدام نماید و تنظیم اعتراض و ثبت اختراع باید در یک بازه زمانی ثابت باشد.
سوالات متداول
در حقوق ایران در ماده ۱۸ قانون ثبت اختراعات در مورد طرح های تجاری و صنعتی که در سال ۱۳۸۶ به تصویب رسیده است، این امکان فراهم است که دعوا برای ابطال اختراع با اثبات موجبات مقرر در ماده فراهم شود. در این دعوا بر اساس صلاحدید، ممکن است تمام یا قسمتی از گواهینامه حق اختراع باطل شود. در این حالت زمانی که ابطال اختراع صورت گرفت همه حقوق مربوط به اختراع از بین می رود و از سوی دیگر این امکان فراهم است که یک سری حق و حقوق مربوط به اشخاص ثالث طرفین قرارداد های انتقال حقوق نیز از بین برود و آثار مالی بالایی به همراه داشته باشد.
بین ابطال اختراع و اعتراض متفاوت است. فرایند اعتراض به اختراع در واقع به روشی گفته می شود که در آن معترض پیش از اینکه به متقاضی گواهینامه ارائه شود، اقدام به اعتراض می کند یعنی هدف اصلی او جلوگیری از اعطای گواهینامه اختراع به متقاضی است. در خصوص ابطال اختراع شرایط فرق دارد یعنی گواهینامه صادر شده است او شخص یا اشخاصی معتقد هستند که گواهینامه باید باطل شود. در این راستا بیشترین دقت و تمرکز روی حقوق مادی و معنوی دارنده گواهینامه است.
شروع مکالمه
یکی از اعضا را انتخاب و در واتساپ گفتگو کنید.
پشتیبانی به طور معمول در چند دقیقه پاسخ می دهند